Health

Happiness

Harmony


Niets in deze web-site is bedoeld ter vervanging van medisch advies of behandeling. Behandelingen zijn ontworpen ter ondersteuning, en niet ter vervanging van reguliere medische gezondheidszorg.

Bezoek uw arts voor medisch advies en behandeling.GESPREKSCONSULT
Samen kijken naar wat er momenteel in jouw leven speelt?

 Waar zit je mee?  Waar loop je tegenaan?  Samen kunnen we kijken hoe ik je
 daarin het best kan ondersteunen.

 We werken met wat er zich op dat moment aandient (gesprek, inzichtkaarten,
 meditatie, kristallen, Bachbloesems, oefeningen etc.)

NOOD AAN FYSIEKE ONDERSTEUNING

 Dan heb je keuze tussen:

Voetreflexologie
Balancerende energetische massage van de voeten en onderbenen

Bachbloesems
Aan de hand van een verkennend gesprek wordt gekeken waarbij waar jij momenteel emotionele ondersteuning kan gebruiken. Bachbloesems worden aan een druppeltellerflesje met bronwater toegevoegd en werken positief in op emoties en gemoedstoestanden zoals angst, gebrek aan zelfvertrouwen, piekeren, smetvrees, onvoldoende daadkracht etc.

Dieptemassage (rug/nek/schouders – of gehele lichaam)
Massage waarbij door stevige druk geblokkeerde spieren en pijnlijke lichaamszones worden losgemaakt.  Doeltreffend bij nek/schouderpijn, bovenrug en onderrugpijn, pijnlijke heup etc…

Oorkaarstherapie
Het plaatsen van oorkaarsen t.h.v. de uitwendige gehoorgang heeft een zuiverend en drukregulerend effect op de gehoorgangen,
 sinusholtes; buis van Eustachius.  De warmte en drukverandering heeft een masserend en relaxerend effect op het trommelvlies.
 Aan te raden bij sinusitis, oorpijn, verkoudheden, oordrukproblemen; migraine.

Lichaamskaarstherapie
 
Lichaamskaarsen kunnen op het lichaam geplaatst worden op pijnlijke plekken om deze te zuiveren waardoor de negatieve energie, en mogelijke blokkades de mogelijkheid krijgen om te helen.    Bij chakra kaarsen worden de  chakra’s 8 weken op rij terug in balans gebracht.   Bij de anti-stress behandeling worden er 2 lichaamskaarsen op de rugzijde geplaatst waardoor negativiteit en opgebouwde stress gemakkelijker het lichaam kan verlaten.